Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Lady Gaga: «Πάλευα με τη βουλιμία και την ανορεξία από τα 15 μου»


«Πόλεμο» με τα ταμπλόιντ έντυπα φαίνεται ότι έχει ανοίξει η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Lady Gaga. Μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παίρνει βάρος σε μικρό χρονικό διάστημα, η ποπ σταρ παραδέχθηκε ότι από τα 15 της παλεύει με τη βουλιμία και την ανορεξία, δήλωσε περήφανη για το σώμα της και κάλεσε τους θαυμαστές της να «αγκαλιάσουν» τα ελαττώματά τους.


«Δεν πρόκειται να ψυχοπλακωθώ, επειδή υφίσταμαι λεπτομερή έλεγχο. Αυτή είμαι» έγραψε σε διαδικτυακό μπλογκ, ενώ δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες που τη δείχνουν με το σουτιέν της. Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την στήριξή τους και είπε: «Να είστε περήφανοι που γεννηθήκατε έτσι και γενναίοι απέναντι στα ελαττώματά σας σε αυτή την κοινωνία».

Μετά από συναυλία της στο Άμστερνταμ, ταμπλόιντ και μπλογκ γέμισαν φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας που την εμφάνιζαν με μερικά παραπάνω κιλά από ό,τι συνήθως. «Κάνω δίαιτα γιατί πήρα γύρω στα 11 κιλά. Δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα γι' αυτό», δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Τόνισε, επίσης, ότι «συμμετέχει σε μία επανάσταση του σώματος», προκειμένου να εμπνεύσει τους θαυμαστές της.

Περισσότερες διεθνείς ειδήσεις: http://lpyrgos-international.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου