Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δ. Θεσσαλονίκης: Θέλει επιπλέον πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τα εμπόδια που βάζει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) στα σχέδια των Τουρκικών Αερογραμμών για την καθιέρωση δεύτερης ημερήσιας πτήσης από τη Κωνσταντινούπολη για τη Θεσσαλονίκη, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Όπως υπογραμμίζει, αυτό αποκόβει την πόλη μας από μια μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη «δεξαμενή» επισκεπτών.

Ληστεία με πυροβολισμούς σε internet cafe

Δύο κουκουλοφόροι λήστεψαν internet cafe στην εθνική οδό Δράμας - Καβάλας, ενώ ένας εξ αυτών χτύπησε υπάλληλο του καταστήματος με το κοντάκι όπλου.

«Θερίζει» η ευλογιά στην Ξάνθη

Περισσότερα από 1.400 αιγοπρόβατα έχουν θανατωθεί τις τελευταίες μέρες στο νονό Ξάνθης, καθώς όπως προέκυψε από εργαστηριακές αναλύσεις, ορισμένα εξ αυτών είχαν προσβληθεί από τον ιό της ευλογιάς.

Σε Κομοτηνή και Σάπες η κινητή μονάδα μαστογραφίας του Θεαγένειου

Μια ιδανική ευκαιρία, για να κάνουν δωρεάν εξετάσεις πρόληψης του καρκίνου του μαστού, θα έχουν κατά το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου γυναίκες από την Κομοτηνή, τις Σάπες και γενικότερα από το νομό Ροδόπης. Τις δυο αυτές ημέρες θα επισκεφτεί την περιοχή κινητή μονάδα μαστογραφίας του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η οποία θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες εξέτασης σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, είτε αυτές είναι ανασφάλιστες και αδυνατούν να απευθυνθούν στους γιατρούς τους, είτε όχι.

Αλεξανδρούπολη: Γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλυτώσει από τον… άντρα της

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει από το Σάββατο την Αλεξανδρούπολη.

Σέρρες: Θύμα απάτης έπεσε 32χρονη

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της απάτης. Ο νεαρός, με το πρόσχημα γνωριμίας του με συγγενικό πρόσωπο της 32χρονης, της απέσπασε το ποσό των 2.400 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το πλεόνασμα γαϊδουριάς του κυρίου Στουρνάρα

Έχω μπουχτίσει, έχω σιχαθεί, έχω αηδιάσει, κύριε υπουργέ, να ακούω τις τελευταίες μέρες εσάς, τους υφυπουργούς σας και όλα σας τα φερέφωνα να κομπάζουν για το πρωτογενές πλεόνασμα, παρουσιάζοντάς το ως ένα επίτευγμα που θα απαλύνει την Ελλάδα από όλα της τα δεινά. Και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που διαφαίνεται πλέον καθαρά ότι, όσο και να ωραιοποιείτε τα στοιχεία, το πρόγραμμα δε βγαίνει, όπως επισημάνθηκε άλλωστε και στην πρόσφατη έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, και ότι όπου να ’ναι θα έρθουν νέα μέτρα, νέα μέτρα που ήδη (συ)ζητάει το ΔΝΤ, όσο κι αν εσείς, κ. Στουρνάρα, το διαψεύδετε.