Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλος στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ, ''φωνάζει'' για Δημητρόπουλο


O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο, ο οποίος με τις αποφάσεις του έκρινε το τελικό σκορ.

Χάντμπωλ: Δύσκολη αρχή για ΠΑΟΚ. Νίκη με 29 - 26 επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου


Σε ένα κακής ποιότητας παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αρχίσει τη χρονιά με νίκη απέναντι στον νεοφώτιστο Ποσειδώνα Λουτρακίου, στηριζόμενος περισσότερο στην εμπειρία των παιχτών του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ποσειδώνας κατάφερε να κυριαρχήσει κυρίως χάρη στον ενθουσιασμό των παιχτών του. Σε αυτό βοήθησε και η άσχημη αμυντική λειτουργία της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Θεσσαλονίκη: Υπο αστυνομικη προστασία η οικονομική επιθεωρήτρια για την υπεξαίρεση στον δήμο


Με αστυνομική συνοδεία από τα δικαστήρια αποχώρησε σήμερα η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά που συνέταξε το πόρισμα για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης, συνοδεία απαραίτητη σύμφωνα με τον εισαγγελέα, έπειτα από τις αποκαλύψεις που έκανε μετά από 5 ημέρες κατάθεσης για την πολύκροτη υπόθεση.

Θεσσαλονίκη: Ερχεται αύξηση στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ


Ακόμη βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν οι επιβάτες του ΟΑΣΘ από την 1η Ιανουαρίου, οπότε θα ισχύσει η νέα αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων. Το ποσοστό της αύξησης δεν έχει ακόμα «κλειδώσει», όμως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Νέοι βομβαρδισμοί στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας


Ένα βλήμα από το συριακό έδαφος έπληξε εκ νέου τουρκικό έδαφος και συγκεκριμένα το χωριό Γιαγλιάνταγι, κοντά στην Αλεξανδρέττα, στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας. Η Άγκυρα προχώρησε σε αντίποινα πλήττοντας θέσεις στη συριακή επικράτεια, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές.

Ορεστιάδα: Σύλληψη 52χρονης για χρέη στο δημόσιο


Χρέη ύψους 2,66 εκατ. ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο έχουν βεβαιωθεί σε βάρος μιας 52χρονης γυναίκας, που συνελήφθη χθες στην Ορεστιάδα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συλληφθείσα, διαχειρίστρια εταιρείας που δραστηριοποιείται στην ανέγερση κτισμάτων και διαμόρφωση χώρων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Περισσότερες ειδήσεις από την Β. Ελλάδα: http://lpyrgos-vellada.blogspot.gr/

Δημόσια πρόταση εξαγοράς κατέθεσε η Εθνική τράπεζα για την Eurobank


Την υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση όλων των κοινών ονομαστικών μετοχών της Eurobank ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η Εθνική Τράπεζα.

Η ΕΤΕ, σύμφωνα πάντα με την σχετική ανακοίνωσή της, προσφέρει ως αντάλλαγμα νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με νέα ονομαστική αξία 1 ευρώ ανά μετοχή, με σχέση 58 νέες μετοχές, έναντι κάθε 100 μετοχών της Eurobank.