Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Χάντμπολ γυναικών: ΠΑΟΚ: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα του Τσάλενντζ καπ


Bαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Κιέλσε στα πλαίσια του 3ου γύρου προκριματικών του Τσάλεντζ καπ γυναικών με 31-18. Ο αγώνας διεξήχθη στη Μίκρα με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να φέρουν αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα να ηττηθούν εύκολα από την πολωνική ομάδα και παράλληλα να έχουν ακόμη πιο δύσκολο έργο στην αυριανή ρεβάνς (Μίκρα 18:00).

Σούπερ Λιγκ: Ήττα του Άρη στη Λιβαδειά, φωνές για τη διαιτησία


Ο Λεβαδειακός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Άρη με 2-1, παίρνοντας μία μεγάλη... ανάσα ζωής. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης που φωνάζει για την αποβολή του Γκέσιου.

Πρέμιερ Λιγκ:Σούπερ ανατροπή με Τσιτσαρίτο η Γιουνάιτεντ, νέα γκέλα η Άρσεναλ


Η Άστον Βίλα προηγήθηκε 2-0, αλλά με χατ-τρικ του "Τσιτσαρίτο" η ManUtd νίκησε με 3-2 στο "Βίλα Παρκ". Το παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ ήταν «διαφήμιση» της Πρέμιερ Λιγκ με φρενήρη ρυθμό, εναλλαγή συναισθημάτων και μια εξέλιξη γκραν κινιόλ. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους η Βίλα άνοιξε το σκορ με τον Αντρέας Βάινμαν.

Μπάσκετ Α1 : Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής


Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η σημαντικότερη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Α1 με τον Άρη να υποδέχεται τον Πανιώνιο. Δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται αύριο από την Καβάλα.

Χάντμπολ γυναικών: Ρίχνεται στη μάχη του Τσάλεντζ καπ ο ΠΑΟΚ


Τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ξεκινά σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία φιλοξενεί στη Μίκρα την Πολωνική Κιέλσε για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ γυναικών. Σήμερα η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:30 με γηπεδούχο τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ για το δεύτερο παιχνίδι αύριο η Κίελσε θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18:30. «Όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι και στην Ευρώπη στοχεύουμε πάντα στη νίκη. Η Κιέλσε είναι μια δυνατή ομάδα, πολύ καλή στην επίθεση. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας στην Πολωνία. Φαβορί είναι η Κιέλσε, αλλά όταν τα ματς κρίνονται στο γήπεδο», τόνισε η προπονήτρια του ΠΑΟΚ.


Σούπερ Λιγκ: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής


Χωρίς κάποιο μεγάλο ντέρμπι ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τη Βέροια  και τα Γιάννινα την Ξάνθη. Αργότερα ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδιακού θέλοντας να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα. Την Κυριακή το ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το νεοφώτιστο Πλατανιά στηριζόμενος σε πιθανό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού και νίκη δική του, ώστε να μειώσει τη διαφορά του +5.

Θεσσαλονίκη: Πιάτσες ταξί στο αριστερό τμήμα της Τσιμισκή!


Μια νέα πρόταση ρίχνουν στο τραπέζι οι ταξιτζήδες σχετικά με τις πιάτσες τους και με στόχο να μπει φρένο στο μπάχαλο που προκαλείται στο κυκλοφοριακό στη Θεσσαλονίκη από τις ατέλειωτες ουρές των ταξί.

Τουρκία: Δεκαεπτά στρατιώτες νεκροί από πτώση ελικοπτέρου

Δεκαεπτά Τούρκοι στρατιώτες βρήκαν τον θάνατο σήμερα από την πτώση ελικοπτέρου στη νοτιοανατολική Τουρκία εξαιτίας της κακοκαιρίας, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής. Το ελικόπτερο, τύπου Sikorsky, συνετρίβη στο όρος Χερεκόλ, στην περιφέρεια Περβαρί της επαρχίας Σιίρτ, πρόσθεσε ο κυβερνήτης Αχμέτ Αϊντίν. Τα θύματα ήσαν μέλη των ειδικών δυνάμεων της χωροφυλακής, δήλωσε ο ίδιος.

Θεσσαλονίκη – ΕΚΘ: Συλλαλητήριο αύριο στην Αριστοτέλους


«Αγωνιστικό παρόν» καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού, στις 17:00 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ποδόσφαιρο:Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου


Το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, Λάτσιο - Ρόμα, δεσπόζει στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ σπουδαία ματς έχει και η Αγγλία με Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ και Τσέλσι - Λίβερπουλ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: