Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μπάσκετ Α1 : Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής


Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η σημαντικότερη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Α1 με τον Άρη να υποδέχεται τον Πανιώνιο. Δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται αύριο από την Καβάλα.

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης, με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου να παίρνει το «διπλό» με την Ελευσίνα και να δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτι λίγο πολύ αναμενόμενο, καθώς εκτός από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, μπήκαν στην ομάδα οι Τσιάρας και Βεργίνης που σίγουρα είναι ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο τους «κίτρινους» και να προσφέρουν σημαντικές λύσεις. Ο Πανιώνιος μετράει το απόλυτο νικών στην Α1 (4-0), έρχεται όμως από πρώτο του ματς στο Eurocup, το οποίο συνοδεύτηκε με ήττα από την Οστάνδη. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει δηλαδή μεταξύ άλλων να διαχειριστεί και την κούραση των παικτών του, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Καβάλα με τον Σούλη Μαρκόπουλο να πονοκεφαλιάζει για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο ''Λάζος'' συμμετείχε στο 90% της προπόνησης χωρίς ενοχλήσεις, ενώ λιγότερες ελπίδες έχει ο Κώστας Χαραλαμπίδης ακολούθησε ένα μικρό μέρος της προπόνησης .

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

10/11

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:00 ET-1

ΚΑΟΔ – ΙΚΑΡΟΣ 17:00

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 13:00

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 16:00

11/11

ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΟΚ 17:00 ET-3

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ET-3

12/11

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου