Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ντοκιμαντέρ για τον Μπιλ Κλίντον θα σκηνοθετήσει ο Σκορτσέζε



Ο Μάρτιν Σκορτσέζε θα σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τον τέως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το τηλεοπτικό δίκτυο HBO το οποίο θα προβάλει την ταινία. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση ο 42ος Πρόεδρος θα συνεργαστεί «πλήρως» με τον φημισμένο σκηνοθέτη.

Ανταμ Λάντζα: Ποιο ήταν το περίεργο παιδί που δολοφόνησε τους μαθητές της Νιούταουν...



Ο 20χρονος Aνταμ Λάντζα ήταν μοναχικός, ιδιαίτερα ντροπαλός, εξαιρετικά ευφυής. Και ζούσε σε ένα σπίτι γεμάτο όπλα. Ενα διώροφο σπίτι με μια μεγάλη βεράντα, χτισμένο σε ένα μεγάλο οικόπεδο γεμάτο δέντρα και με πισίνα στην πίσω αυλή - το όνειρο κάθε αμερικανικής οικογένειας.

Η Αμερική θρηνεί τα 20 χαμένα παιδιά της! Ξανασκέφτεται το ζήτημα της οπλοκατοχής


Ο Ομπάμα για τέταρτη φορά σε τρία χρόνια παρών σε μια τέτοια τραγωδία






Σε κατάσταση πρωτοφανούς σοκ γονείς, συγγενείς, φίλοι, ολόκληρη η κοινότητα Νιουτάουν του Κονέκτικατ, πασχίζουν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πια μαζί τους τα 20 παιδιά που ξεψύχησαν την Παρασκευή στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ. Και ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται ως Πρόεδρος των ΗΠΑ τον τέταρτο τόπο μιας τέτοιας τραγωδίας, και δηλώνει «έρχομαι να προσφέρω την αγάπη και τις προεσευχές ενός έθνους, δεν μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό άλλο πια, αυτές οι τραγωδίες πρέπει να σταματήσουν», η Αμερική προσπαθεί να ξυπνήσει από τον εφιάλτη και ξανασκέφτεται το ακανθώδες ζήτημα της οπλοκατοχής.

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλτον




Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έκανε η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλτον, η οποία βρέθηκε στην τελετή της απονομής του βραβείου της Aθλητικής Προσωπικότητας της Χρονιάς στον ποδηλάτη .