Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Champions League: Με την Μέταλιστ Χάρκιβ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ




Το εμπόδιο της Μέταλιστ Χάρκιβ θα κληθεί να περάσει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθεί στα πλέι οφ του Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κάθε λόγο για να χαμογελάει, αφού κατάφερε να αποφύγει πιο επικίνδυνες ομάδες όπως η Ζενίτ.

Επιτέθηκαν στον Α. Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο



Επίθεση από διαδηλωτές, αλλά και άτομα που φαίνεται ότι δεν σχετίζονται με τον χώρο της Υγείας, δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σέρρες: Προσπάθησε να διαρρήξει προποτζίδικο και συνελήφθη


Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε σήμερα τα ξημερώματα στις Σέρρες ένας 31χρονος άντρας, ο οποίος αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να διαρρήξει ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Ρωσία: Προσωρινά ελεύθερος ο Ναβάλνι έπειτα από νύχτα διαδηλώσεων



Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο πολέμιος του προέδρου της Ρωσία Βλαντίμιρ Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι, που είχε καταδικαστεί χθες σε φυλάκιση 5 ετών. Ωστόσο, του επιβλήθηκε περιορισμός στις μετακινήσεις μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της έφεσης που άσκησε επί της ποινής.

ΗΠΑ: Εξετάζουν σενάρια ένοπλης επέμβασης στη Συρία!


Η αμερικανική κυβέρνηση έχει εξετάσει με ποιον τρόπο θα μπορούσε να επέμβει στρατιωτικά στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, ανέφερε ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου ο επικεφαλής του στρατιωτικού επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσεϊ.

Βρετανία: Πεθαίνουν σαν τις… μύγες λόγω καύσωνα



Εκατοντάδες θύματα έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες ο καύσωνας –για τα δεδομένα της χώρας!– που επικρατεί στη Βρετανία. Σύμφωνα με επίσημους υπολογισμούς, εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας (7 συνεχόμενες μέρες ο υδράργυρος ξεπερνά του 30 βαθμούς Κελσίου) έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 760 άνθρωποι.

Τρία ακίνητα εκχωρεί στο δημόσιο η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Συμβόλαιο, με το οποίο εκχωρεί στο Ελληνικό Δημόσιο τα τρία ακίνητα που κατέχει και της καταλογίζεται ότι απέκτησε με «παράνομο χρήμα» του πατέρα της, προσκόμισε στο δικαστήριο η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Ουκρανία: Επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το βιασμό κοπέλας από… αστυνομικούς


Συμπλοκή διαδηλωτών με αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας Κίεβο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τον βιασμό 29χρονηςγυναίκας από αστυνομικούς τον περασμένο μήνα.

Ισπανία: Συμπλοκές αστυνομικών με διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση Ραχόι


Με την πίεση από το σκάνδαλο των ταμείων του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος να ενισχύεται, στο σκηνικό της πολιτικής αναταραχής έρχονται να προστεθούν οι συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε συγκέντρωση μπροστά από την έδρα του κόμματος του Ραχόι για την υπόθεση Μπάρθενας.

ΗΠΑ: Πτώχευση κήρυξε το Ντιτρόιτ!


Το Ντιτρόιτ, η άλλοτε πόλη – σύμβολο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, έγινε σήμερα ο μεγαλύτερος δήμος των ΗΠΑ που έχει ποτέ κηρύξει πτώχευση. Το άλλοτε κόσμημα της βιομηχανίας έχασε το μισό πληθυσμό του μέσα σε διάστημα 60 ετών. Σταδιακά, οι μεγάλοι όμιλοι εγκατέλειψαν την πόλη, επιφέροντας σκληρό πλήγμα στην οικονομία της.

Αδικη ήττα της Ξάνθης από τη Λίνφιλντ


Ξάνθη έπαιξε επιθετικά και δημιούργησε αρκετές φάσεις, δεν κατάφερε όμως να τις αξιοποιήσει και γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λίνφιλντ, στην αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.