Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ολόκληρη συμμορία πίσω από τις κλοπές σε ιερούς ναούς

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί και αναζητούνται άλλοι έξι συνεργοί τους 


Τουλάχιστον πέντε κλοπές, εκ των οποίων δύο σε Ιερούς Ναούς, διέπραξαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ αναζητούνται άλλοι έξι συνεργοί τους.

Συγκεκριμένα, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι δράστες αφαίρεσαν, στις 19 Αυγούστου, ιερά αντικείμενα και χρήματα, ενώ από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος, Λαγκαδικίων, αφαίρεσαν στις 29 Αυγούστου ηλεκτρονικές συσκευές. Το ίδιο χρονικό διάστημα οι δράστες εισήλθαν σε δύο καταστήματα και σε ένα λογιστικό γραφείο, απ΄ όπου πήραν ηλεκτρικές συσκευές και χρήματα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και διαρρηκτικά εργαλεία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.gr/ 

Θεσσαλονίκη: «Φίλαθλοι» έδειραν και λήστεψαν 31χρονο

Επτά άτομα συνελήφθησαν μέσα στα γραφεία Συνδέσμου 


Επτά άτομα από 17 έως 37 χρόνων, εκ των οποίων μία γυναίκα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, με τις κατηγορίες της ληστείας και της πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 31χρονου.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, όπου ο άνδρας δέχθηκε επίθεση από περίπου δεκαπέντε άτομα, τα οποία κατήλθαν από Σύνδεσμο Φιλάθλων ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες γρονθοκόπησαν τον ανυποψίαστο άνδρα και του προκάλεσαν χτυπήματα με τη χρήση αντικειμένου, ενώ του αφαίρεσαν προσωπικά του αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στους χώρους των γραφείων τού εν λόγω συνδέσμου, όπου και συνελήφθησαν τα επτά άτομα, που συμμετείχαν στην επίθεση, καθώς και ένας 18χρονος, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας πυρσός και μία κροτίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.gr/