Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μαζέψτε αποδείξεις


Αποδείξεις θα πρέπει να συνεχίσουν να μαζεύουν οι μισθωτοί και συνταξιούχοι. Όχι όμως για να κατοχυρώσουν το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ, αλλά για να εξασφαλίσουν τη σταθερή έκπτωση φόρου των 1.950 ευρώ που θα προβλέπει η νέα φορολογική κλίμακα και το νέο σύστημα φορολόγησης των μισθωτών και συνταξιούχων που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο.

Πάτρα: Αρχίζει τις έρευνες για υδρογονάνθρακες το σκάφος της νορβηγικής PGS

Όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός ΠΕΚΑ Ευ. Λιβιεράτος


«Η Ελλάδα μπορεί να βγει από την πρωτοφανή κρίση. Αρκεί να είναι μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα του αύριο που θα έχει αναγνωρίσει τα λάθη του παρελθόντος. Μια Ελλάδα εξωστρεφής με μια νέα γενιά που θα τη μάθουμε να είναι αποδοτική από τα θρανία και δεν θα την καίμε από την εφηβεία», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελος Λιβιεράτος κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

«Ζούμε μαζί στη Θεσσαλονίκη»


Θέμα ημερών είναι πλέον η λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου στο δήμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη δημοτική κοινωφελή επιχείρηση «Ζούμε Μαζί». Το οδοντιατρείο θα λειτουργήσει στην οδό Δαναΐδων 9 (3ος όροφος) σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με εθελοντές οδοντίατρους, οι οποίοι θα προσφέρουν πρωτοβάθμια φροντίδα σε όσους έχουν ανάγκη.

Θεσσαλονίκη: Πέθαναν 4 νεογνά στο «Παπαγεωργίου»

Σε διάστημα μίας εβδομάδας


Τέσσερα νεογνά που νοσηλεύονταν στη νεογνολογική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη κατέληξαν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Το τελευταίο (τέταρτο) νεογνό πέθανε την Παρασκευή το απόγευμα και ο θάνατος αποδόθηκε αρχικά σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Spiegel: Τα… ονόματα των δημοσίων υπαλλήλων που θα απολυθούν ζητά η τρόικα


«Συμφωνημένη υπόθεση» αποτελεί σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» η εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, «αλλά εκκρεμεί ακόμη η επίσημη έγκριση».

Στα τρία το ΠΑΣΟΚ


Σημάδια... τριχοτόμησης εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παραμένει στο τιμόνι του και δύο πόλους να δημιουργούνται στο εσωτερικό του. Από τη μία ο Ανδρέας Λοβέρδος που επί μήνες θεωρείται «εντός-εκτός» ΠΑΣΟΚ και από την άλλη ο διαγραφείς Κώστας Σκανδαλίδης, που κατά δήλωσή του παραμένει ΠΑΣΟΚ...