Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δράστες της επίθεσης στον Γερμανό πρόξενο


Τρεις άντρες ηλικίας 39, 47 και 53 ετών συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε βάρος του Γερμανού πρόξενου Βόλφγκανγκ Χέλσερ-Όμπερμαϊερ στη Θεσσαλονίκη.

Έργα 110 εκ. ευρώ φέρνουν την Hewlett Packard στις γραμμές του ΟΣΕ


Ξεπερνούν τα 110 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις της ΕΡΓΟΣΕ για τη δημιουργία της νέας σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει τον λιμένα του Νέου Ικονίου με το εθνικό δίκτυο του ΟΣΕ, δηλαδή την υποδομή που, σε συνδυασμό με τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας και την δραστηριότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, φέρνουν στην Ελλάδα τη συμφωνία Hewlett Packard - COSCO.

Σκηνικό πολέμου στη Μέση Ανατολή


Η ισραηλινή αεροπορία προχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί σε νέα σφοδρά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας, πολλά από τα οποία σημειώθηκαν στην ίδια την πόλη. Σε πολεμική ετοιμότητα βρίσκεται το Ισραήλ προκειμένου να επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στην περιοχή, έπειτα από τη χθεσινή εκτόξευση ρουκετών στο Τελ Αβίβ για πρώτη φορά από το 1991.

Αίγυπτος: 45 παιδιά σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν σε τροχαίο


Σαράντα επτά μικρά παιδιά, ηλικίας 4 έως 6 ετών, σκοτώθηκαν σήμερα και 13 τραυματίστηκαν όταν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία σε μια διασταύρωση στην επαρχία Ασιούτ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε η αστυνομία εκφράζοντας φόβους ότι ο "απολογισμός των θυμάτων μπορεί ακόμη να αυξηθεί, καθώς αρκετά παιδιά είναι τραυματισμένα".

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας


Συνεχίζονται από το πρωί οι καταθέσεις στεφάνων στο Πολυτεχνείο και ο φόρος τιμής στον ξεσηκωμό της νεολαίας κατά της χούντας τον Νοέμβριο του 1973 κορυφώνεται με την συγκέντρωση στις 2 το μεσημέρι και την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, περίπου μία ώρα αργότερα.

«Ξεψυχούν» τα νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα


Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι γιατροί νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας. Καταγγέλλουν ότι, με κλειστή τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης, κλινικές, εργαστήρια νοσοκομείων και κέντρα υγείας βρίσκονται μιαν ανάσα πριν από την κατάρρευση, με συνέπειες τραγικές για τους ασθενείς.