Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Με λεωφορείο του ΟΣΕ έφερναν λαθραία επώνυμα ποτά… παραγωγής τους


Εξαρθρώθηκε πενταμελής εγκληματική ομάδα η οποία εισήγαγε παράνομα από τη Βουλγαρία και διακινούσε στην εγχώρια αγορά λαθραία και αμφιβόλου ποιότητας οινοπνευματώδη ποτά, με τη συνδρομή δύο οδηγών λεωφορείων του ΟΣΕ. Η αστυνομία εντόπισε σε αποθήκη 1.621 φιάλες λαθραίων ποτών.

Το Ισραήλ αναχαίτισε φινλανδικό πλοίο που πήγαινε στη Γάζα

Στο πλοίο επέβαιναν και πέντε Έλληνες, μεταξύ των οποίων δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Το φινλανδικό πλοίο Estelle, στο οποίο επιβαίνουν φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές που προσπάθησαν να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας, αναχαιτίστηκε σήμερα το πρωί χωρίς τη χρήση βίας από το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό, όπως ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ.

Ανασχηματισμό προανήγγειλε ο πρωθυπουργός


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μετά τα όσα είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες. Ο Αντώνης Σαμαράς παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στο κυβερνητικό σχήμα ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό θα γίνει μετά την δόση των 31 δισ. ευρώ.

Ψηφίζουν «δαγκωτό» Θεσσαλονίκη οι αλλοδαποί φοιτητές


Ψήφο εμπιστοσύνης στην εκπαίδευση, δημόσια και ιδιωτική, στη Θεσσαλονίκη δίνουν ξένοι φοιτητές που την επέλεξαν για τις σπουδές τους. Η έντονη ζωή, οι χαμηλές τιμές, ο κοσμοπολίτικος αέρας της πόλης και το καλό επίπεδο σπουδών αποτελούν δέλεαρ γι' αυτούς.

Σούπερ Λιγκ: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής


Το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα που συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο μετά τη διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει ως το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο: Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου


Μεγάλα ντέρμπι διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο, με το ματς κορυφής ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι να ξεχωρίζει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ Τσέλσι και το ντέρμπι...μίσους όπως έχει χαρακτηριστεί στη Γερμανία μεταξύ Ντόρντμουντ και Σάλκε. Στην Κύπρο η Ανόρθωση υποδέχεται η Ομόνοια.