Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλος στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ, ''φωνάζει'' για Δημητρόπουλο


O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο, ο οποίος με τις αποφάσεις του έκρινε το τελικό σκορ.

Με σύστημα 4-3-3 παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος. Μπροστά από τον Γουναρίδη, οι Μονιάκης, Βάντο, Χαριτωνίδης και Σόουζα συνέθεταν την αμυντική τετράδα, Βερόν, Μπανούσης και Ιωαννίδης ήταν οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς και Παπάζογλου στην επίθεση.

Ο Γιώργος Δώνης, που ήταν τιμωρημένος λόγω της συμπεριφοράς του στο ματς με τον Άρη, δεν υπολόγιζε στις απουσίες των τιμωρημένων Κατσικά και Λόρενς και των ανέτοιμων Γκαρσία και Βιβιάν. Έτσι, ο Γλύκος ήταν στην εστία, με τους Ετο, Λίνο, Ιντζίδη (πρώτη φορά στην αρχική 11άδα) και Κουμάλο στην άμυνα. Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης και Ρομπέρ ήταν οι τέσσερις του κέντρου, με τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σάκη Παπάζογλου. Ο πορτιέρο του Δικεφάλου Παναγιώτης Γλύκος έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και ο υψηλόσωμος φορ τον νίκησε στον αέρα για το 1-0.

Άμεση ήταν η αντίδραση των Θεσσαλονικιών με το Γιώργο Φωτάκη να σκοράρει με σουτ στο 18' μέσα από την περιοχή ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Σαλπιγγίδη. Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ και πάλι με τον Φωτάκη, ο οποίος υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Στο 41' ο Κουτσιανικούλης κερδίσε πέναλτι(αμφισβητούμενο) από τον Γλύκο, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποβάλλεται. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Χακόμπο ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του Σίσιτς, ενώ στην επαναφορά ''νίκησε'' και τον Κουτσιανικούλη από κοντά.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε πιο χαλαρό τέμπο, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές για να πετύχει το νικητήριο γκολ, με τον Λάζαρ στο 55' και τον Αθανασιάδη στο 75'. Στο τέλος αποβλήθηκε και ο Βάντο για τους φιλοξενούμενους με δέυτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69' Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53' Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79' Περογραμβράκης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

ΠΑΟΚ (Μάκης Αγγελίνας): Γλύκος, Έττο, Ινζίδης, Κουμάλο, Λίνο (65'Σταφυλίδης), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (71' Πέλκας), Ρομπέρ (42'Χακόμπο), Αθανασιάδης.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου