Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Καταλήγει στους 11 «εκλεκτούς» για το ντέρμπυ

Μετά από δύο ημέρες «διπλών» προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν χθες την ευκαιρία να περάσουν χαλαρές στιγμές με τους οικείους τους. Από σήμερα όμως, επιστρέφουν εκ νέου στα… καθήκοντά τους, απέχοντας πλέον τρία 24ωρα πριν το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στην Τούμπα και γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα κληθούν να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης θα δουλέψει σήμερα και αύριο πάνω σε συγκεκριμένους τομείς του «ασπρόμαυρου» παιχνιδιού και θα καταλήξει σε απόλυτο βαθμό στους έντεκα που θα εμπιστευτεί φανέλα βασικού, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πάντως να κάνουν λόγο για παράταξη του ίδιου ακριβώς σχήματος που έφυγε με το «διπλό» από τα Πηγάδια το περασμένο Σάββατο. Δηλαδή, τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Λίνο, Έτο, Κατσικά, Κουμάλο στην άμυνα, τους Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκη, Ρομπέρ στη μεσαία γραμμή και τους Αθανασιάδη, Λόρενς στην επίθεση. Βέβαια, στο «κάδρο» υπάρχει από την Τρίτη και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, όμως το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως θα βρίσκεται μεν στην αποστολή αλλά δεν θα δώσει το «παρών» στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ικανοί να βρεθούν στους πρώτους έντεκα είναι και οι Σταφυλίδης, Γεωργιάδης αλλά αυτοί της Ξάνθης έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, με τον Δώνη να γνωρίζει εκ των προτέρων εδώ και πολύ καιρό πως δεν έχει στη διάθεσή του για μία ακόμα φορά τους Γκαρσία και Βιβιάν. Ο τελευταίος δεν αποκλείεται πάντως να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης έως το Σάββατο, όμως ακόμα και αυτό να συμβεί δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να βρεθεί στα πλάνα του Έλληνα προπονητή.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου