Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Europa League: Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός με Τοτσέ!


Αν και δέχθηκε το σοκ με το απίστευτο αυτογκόλ του Σεϊταρίδη στο 25', ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λάτσιο χάρη σε γκολ του Τοτσέ στο 90'.


Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League πήγε να «στραβώσει» αρκετά τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, με το αυτογκόλ του Γιούρκα, όσο και εκτός (επεισόδια στο ημίχρονο που έφεραν ρίψη δακρυγόνων, η οσμή των οποίων έφερε δίλεπτη διακοπή στο 52'). Ωστόσο ο κακός Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου μεταμορφώθηκε στη συνέχεια και ιδίως μετά το 70' ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, πίεσε τους Ιταλούς, έχασε 4 πολύ καλές ευκαιρίες και έφτασε σε δίκαιη ισοφάριση, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου του.Πλέον οι «πράσινοι» παραμένουν στην τελευταία θέση του 10ου ομίλου με 2 βαθμούς, αλλά η διαφορά από την πρωτοπόρο Λάτσιο είναι μόνο 3 βαθμοί και όλα είναι ανοικτά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (68' Κουίνσι), Σισοκό (79' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (75' Τοτσέ).

ΛΑΤΣΙΟ: Μπιτσάρι, Κόνκο, Καβάντα, Σιάνι, Αντρέ Ντίας, Λεντέσμα, Γκονζάλες (87' Τσάνα), Ερνάνες (78' Ονάτζι), Καντρέβα, Μάουρι (46' Ζάρατε), Φλοκάρι.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου