Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Europa League-Παναθηναϊκός: Αναζητά το τρίποντο αναπτέρωσης του ηθικού!


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (20.00) τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ για το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League. Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι» αναζητά μια μεγάλη νίκη για να αλλάξει το κλίμα και παράλληλα να μπει και πάλι στο παιχνίδι πρόκρισης της επόμενης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι έχουν για σύμμαχο τους την καλή παράδοση, που τους θέλει να μην χάνουν εύκολα στο γήπεδο τους από ιταλικές ομάδες.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δίνει το... βάπτισμα του πυρός στον Σπύρο Φουρλάνο, ο οποίος ξεκινά κόντρα στην Ιταλική ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε το μεσημέρι την ενδεκάδα ενόψει Λάτσιο, με τον νεαρό μέσο να ξεκινά για πρώτη φορά βασικός και μάλιστα σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και απαιτητικό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος, δεξί ο Γιούρκας και ο Πίντο με τον Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο, Ζέκα και Φουρλάνος στη μεσαία γραμμή, στις πτέρυγες Χριστοδουλόπουλος και Σισοκό και στην κορυφή της επίθεσης ο Φορναρόλι.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρίνος, Τοτσέ, Χουχούμης, Λαγός, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Κουίνσι και Μπαρμπαρούσης.

Η βαθμολογία στον 9ο όμιλο

1. Λάτσιο 4
2. Μάριμπορ 3
3. Τότεναμ 2
4. Παναθηναϊκός 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου