Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αλεξανδρούπολη: Εργοθεραπεία στο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου, στα πλαίσια συνεργασίας και πάντα με το πνεύμα του εθελοντισμού, προχώρησε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με τον Ξενώνα Βραχείας Παραμονής Μαΐστρου και με τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής και μετά από πρόταση στους υπευθύνους του Ξενώνα είναι οι ένοικοι που διαμένουν σε αυτόν να απασχολούνται μέσω εργοθεραπείας στο περιβάλλοντα χώρο του μουσείου Φυσικής Ιστορίας, με την σπορά και την περιποίηση ορισμένων φυτών και λουλουδιών, βελτιώνοντας την εικόνα καλλωπισμού του χώρου και αναδεικνύοντας στους επισκέπτες του μουσείου της ικανότητες τους.

Στην προσπάθεια αυτή και στο πλαίσιο της ανάδειξης των πρωτοβουλιών του συλλόγου  με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση του οικισμού, σπουδαία ειναι η συμβολή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη και του αντιδημάρχου καθαριότητας και πρασίνου κ. Θεόδωρο Γιαννέλο. Επιπλέον, για την προσπάθεια αυτή συνεργάστηκαν συστηματικά επίσης όλες οι υπηρεσίες του δήμου καθώς και οι υπευθύνοι και ενοίκοι του Ξενώνα Βραχείας Παραμονής «Αναγέννηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου