Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Σούπερ Λιγκ: To πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής


Η προσεχής (9η) αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ είναι αφιερωμένη στην Εθελοντικής Δωρεάς Οργάνων, με αφορμή την 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, με τη διοργανώτρια να στηρίζει το έργο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Συλλόγου Μεταμόσχευσης Καρδιάς & Φίλων της Μεταμόσχευσης «ΣΥΝΕΧΙΖΩ».


Η εκστρατεία που θα γίνει στο πλαίσιο των αγώνων της Σούπερ Λιγκ θα συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλάθλων για να αναζητήσουν πληροφορίες και να κατανοήσουν την σημασία της Δωρεάς Οργάνων. Το κεντρικό μήνυμα που θα προωθήσουμε μέσα από την εκστρατεία είναι: «Χιλιάδες Έλληνες ζουν χάρη στην Μεταμόσχευση. Δωρεά Οργάνων: Μάθε, Σκέψου, Αποφάσισε».

Από όλα τα ματς της αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ''μάχη'' ανάμεσα στον ανανεωμένο και εξαιρετικό Πανιώνιο (2η θέση) υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, και στον ΠΑΟΚ ο οποίος προβληματίζει με την εικόνα του στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στόχος των Θεσσαλονικιών είναι μονάχα η νίκη, που θα τους επαναφέρει στη 2η θέση.

Τη Δευτέρα ο Άρης υποδέχεται τη νεοφώτιστη Βέροια με σκοπό τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων και την επιστροφή στις νίκες. Οι ''κιτρινόμαυροι'' έχοντας πολύ καλή ψυχολογία από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό (1-1) και Ολυμπιακό (2-2) θέλουν το πολυπόθητο τρίποντο ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ

17:15 (Περιστέρι) Ατρόμητος - Πανθρακικός
17:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς - Κέρκυρα
19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός - ΟΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 (Ξάνθη) Ξάνθη - Λεβαδειακός
17:15 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος - ΠΑΟΚ
19:30 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 (Βικελίδης) Αρης - Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου