Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Κοζάνη: Μουσικά εργαστήρια για γονείς

Το δημοτικό ωδείο Κοζάνης διοργανώνει μουσικά εργαστήρια για ενήλικες. Απευθύνονται ιδιαίτερα στους γονείς παιδιών που ασχολούνται με τη μουσική.

Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση της μουσικής μέσα από παιχνίδια – ρυθμικά σχήματα – μουσικοκινητική - ιστορία της μουσικής και πολλές εκπλήξεις. Τα μουσικά εργαστήρια δεν προϋποθέτουν καμιά μουσική παιδεία και είναι ανοιχτά σε όλους.

 Η συνολική διάρκεια των μουσικών εργαστηρίων είναι 8 ώρες και θα χωριστούν σε δύο τετράωρα τα οποία θα λάβουν χώρα σε δύο Κυριακές μεταξύ 10.00π.μ. – 2.00μ.μ. κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο καθηγητή.
To Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης (Δ.Ω.Κ) αποτελεί έναν από τους σημαντικούς παράγοντες πολιτισμού στην πόλη και στο Δήμο Κοζάνης. Στα 52 χρόνια πορείας του έχει καθιερωθεί με τις προσπάθειες των παιδιών - σπουδαστών, μέσω μαθητικών συναυλιών, της συμφωνικής ορχήστρας, της ορχήστρας δωματίου, της χορωδίας, της βυζαντινής χορωδίας, της ορχήστρας κιθάρας, οι οποίες στέφονται με επιτυχία και αγκαλιάζονται από τον κόσμο, αναδεικνύοντας την καθημερινή προσπάθεια των παιδιών αλλά και την υψηλού επιπέδου διδασκαλία των καθηγητών.
Προετοιμασία – Διδασκαλία: Σάκης Κουκουμπέσης
Πληροφορίες: Σάκης Κουκουμπέσης 6946146351
                     Γραμματεία ωδείου.: 24610-34932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου