Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πτολεμαΐδα: Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ένας 49χρονoς και η ανήλικη κόρη του 14 χρονών, οι οποίοι φέρονται ως δράστες κλοπών σε δύο καταστήματα στην Πτολεμαΐδα. Οι κλοπές διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας.

 Συγκεκριμένα, μετά από επισταμένη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες εισήλθαν σε κατάστημα παντοπωλείο, ενώ αυτό ήταν κλειστό, σπάζοντας το τζάμι της εισόδου και αφαίρεσαν εκατόν ογδόντα πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τέσσερις φιάλες αλκοολούχων ποτών και το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ.

Επίσης προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες με τον ίδιο τρόπο, εισήλθαν σε κατάστημα οβελιστήριο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ, προξενώντας παράλληλα ζημιές στο κατάστημα αξίας εκατό ευρώ.Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων από το παντοπωλείο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Ο 49χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η 14χρονη συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη, κατόπιν εντολής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου