Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Άρης: Αγωνία για Καζναφέρη και Πουλίδο


Η αγωνία για τη συμμετοχή ή μη του Κώστα Καζναφέρη στο επερχόμενο ματς με τη Βέροια, συνεχίζεται. Ο Αρτινός μέσος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και με δεδομένο πως φτάσαμε ήδη στην Παρασκευή και ο παίκτης δεν έχει κατορθώσει να επανέλθει ακόμη, βάζει σε σκέψεις το τεχνικό δίδυμο, Πασιαλή-Μπουγιουκλή. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο άνδρες εξετάζουν τις εναλλακτικές που έχουν στη διάθεσή τους, καθώς προόριζαν τον Καζναφέρη για αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ψυχογιού, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο «Κάζνα» δεν τα καταφέρει, τότε σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε στο Ρύσιο, δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Ασλανίδης, έχοντας μπροστά του, τον Γκέσιο. Ο τελευταίος δέχτηκε ένα χτύπημα, προς το τέλος της προπόνησης και αποχώρησε, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Θέμα όμως προκύπτει και με τον Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός, δεν γυμνάστηκε με την ομάδα, έχοντας κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αν καταφέρει να προπονηθεί το Σάββατο, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα, διαφορετικά τίθεται θέμα απουσίας του από την δευτεριάτικη αναμέτρηση.

Την προπόνηση δεν έβγαλε ούτε ο Αγκάνθο, καθώς λίγο πριν το φινάλε, κατευθύνθηκε για θεραπεία. Σε ότι αφορά τον Οικονομόπουλο, είναι εντελώς καλά, έχοντας ξεπεράσει τους πόνους στο γόνατο.

Η γενική πρόβα, ενόψει Βέροιας, θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή ο Πασιαλής θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου