Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ


Με απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά (17:00), ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Βοσνία(12/10) και Σλοβακία(16/10). Πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση την Δεύτερα για τους διεθνείς ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Βοσνία την Παρασκευή στο Καραϊσκάκης (12/10).

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή με τις ομάδες τους, έκαναν αρχικά χαλάρωμα και στη συνέχεια τρέξιμο. Έξτρα σπριντ για τους Κατσουράνη, Γκέκα, Δημούτσο και Μήτρογλου που δεν είχαν 90λεπτες υποχρεώσεις χθες.

Αποθεραπεία και αποφόρτιση ακολούθησε αρχικά ο Φορτούνης και στη συνέχεια ο Καραγκούνης. Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο,ο Σαμαράς (που θα αγωνιστεί με νάρθηκα) και ο Μανιάτης (που είχε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα κάποιες ενοχλήσεις) ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κ.Παπαδόπουλος και Χολέβας, με τους Χριστοδουλόπουλο και Τζαβέλλα να τους αντικαθιστούν. Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά τον τερματοφύλακα Λάμπρου, ενώ επανέφερε τον Καραγκούνη στην ομάδα.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Λάμπρου, Καρνέζης, Γλύκος, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μαλεζάς, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Tζαβέλλας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης, Δημούτσος, Νίνης, Φορτούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Αθανασιάδης.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου