Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζεται ο κατήφορος για Άρη


Μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Αρης γνώρισε μία ακόμη πιο οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά από τον Πλατανιά μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 για την 6η αγωνιστική.

Μετά το δεύτερο γκολ μάλιστα δεν έλειψαν οι εντάσεις με μερίδα οπαδών του Αρη να κατευθύνονται απειλητικά προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία και συγκριμένα προς τον συνάδελφο Χρύσανθο Τσαλτίδη (σ.σ. τον έβρισαν ενώ δέχθηκε και αρκετά αντικείμενα) ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Αρης.

Οσον αφορά το ματς οι «κίτρινοι» είχαν μια ανούσια και «φλύαρη» υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, απειλώντας λίγες φορές την αντίπαλη εστία. Κάτι που πλήρωσαν δεχόμενοι γκολ για πρώτη φορά φέτος στο «Βικελίδης» και γνωρίζοντας την ήττα από μια ομάδα που έπαιξε παθητικά, αλλά ήταν σοβαρή, καλοστημένη και ουσιαστική.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου είδαμε κακό ποδόσφαιρο, καθώς επί περίπου 35 λεπτά είδαμε σχεδόν ούτε μία κλασική ευκαιρία. Ο Αρης είχε μπει δυνατά, έχοντας συντριπτικά την κατοχή και πιέζοντας ψηλά στην άμυνα, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει αυτό τον ρυθμό για παραπάνω από 10-15 λεπτά.

Στη συνεχεία ο Πλατανιάς όχι μόνο ισορρόπησε αλλά… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους «κίτρινους» (σ.σ. δηλαδή πρεσάροντας ψηλά) δημιουργώντας τους πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την εντολή του Χατζηνικολάου στον Κάλαϊτζιτς ώστε ο τελευταίος να βγαίνει ως κρυφός φορ, ο Πλατανιάς άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός.

Ο Κάλαϊτζιτς… προειδοποίησε τον Βελλίδη στο 28' με ένα εξαιρετικό απευθείας σουτ, για να νικήσει των τερματοφύλακα των γηπεδούχων στοπ 37' με ένα ακόμη καλύτερο σουτ το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία της «κίτρινης» εστίας.

Στον χρόνο που απέμενε οι παίκτες του Κατσαβάκη, όχι μόνο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, αλλά έδειχναν να τα έχουν χαμένα, με τον Πλατανιά να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 σε τετ α τετ του Αναστασάκου στο 42' στο οποίο είπε «όχι» ο Βελλίδης!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Κατσαβάκης «γύρισε» το σύστημα σε 4-4-2 αποσύροντας τον Ασλανίδη και περνώντας ως παρτενέρ του Αγκάνθο τον Γκέσιο. Με τους παίκτες του Αρη να παίρνουν από τους περίπου 12.000 οπαδούς τους που είχαν ξεσηκωθεί πίεσαν έντονα στα πρώτα 25 λεπτά όμως και πάλι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, παρά τις εξαιρετική διπλή ευκαιρία του 56' με τους Καπετάνο και Αγκάνθο, αλλά και εκείνη του Σουνά στο 62'.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει έναν.. τρελό ρυθμό με τον Πλατανιά να αμύνεται μαζικά, αλλά και να καταφέρνει να προγηθεί κόντρα στην ροή του αγώνα, στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπλα καρέ στο β μέρος! Στο 66', από εξαιρετικό γύρισμα του Κανακούδη από τα αριστερά ο Ουντότζι, ανενόχλητος από κοντά νίκησε τον Βελλίδη «γράφοντας» το 0-2.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου