Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συλλαλητήριο στη Χρυσούπολη Καβάλας ενάντια στην ερημοποίηση της περιοχής

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν ο εμπορικός κόσμος της Χρυσούπολης και πολλοί επαγγελματικοί σύλλογοι στην αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών του δήμου Νέστου και την ερημοποίηση της περιοχής μέσα από το συνεχή κλείσιμο καταστημάτων και παραγωγικών μονάδων.

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Χρυσούπολης πραγματοποιήθηκε το πρωί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην οποία συμμετείχαν ο Δήμος Νέστου, η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Χρυσούπολης, υπάλληλοι της ΔΟΥ Χρυσούπολης, λογιστές, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ο Εμπορικός Σύλλογος Κεραμωτής και πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι. Από νωρίς το πρωί το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων της Χρυσούπολης παραμένουν κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από την πλατεία Ηρώων στη Χρυσούπολη, ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στα γραφεία της ΔΟΥ και του ΕΟΠΥΥ όπου πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη. Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών αποφασίστηκε η κατάργηση της ΔΟΥ Χρυσούπολης και η συγχώνευσή της με τη ΔΟΥ Καβάλας γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κατοίκους και στον εμπορικό κόσμο του δήμου Νέστου.


Περισσότερες ειδήσεις από την Β. Ελλάδα: http://lpyrgos-vellada.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου