Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Mπάσκετ: Τζάμπολ στην Α1 το Σαββατοκύριακο!



Η διαμάχη του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ δεν κράτησε πολύ, καθώς τα σωματεία αποφάσισαν τη λήξη του λοκ άουτ και την έναρξη του πρωταθλήματος από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Ετσι, η Α1 αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής που περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ικαρος - Απόλλων Πατρών, Αρης - Παναθηναϊκός, Κολοσσός - Ρέθυμνο, Καβάλα, Ηλυσιακός, Περιστέρι - Πανελευσινιακός, ΚΑΟΔ - Πανιώνιος.

Απ' αυτά τα παιχνίδια, η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την Δευτέρα (15/10), καθώς οι «πράσινοι» αγωνίζονται την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα, ενώ η αναμέτρηση του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν μια μέρα νωρίτερα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως βασική επιδίωξη την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού του Πρωταθλήματος, αποφάσισε την έναρξη της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 το Σάββατο 13/10/2012. Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου