Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Εθελοντική αιμοδοσία στις Συκιές

Περισσότερες από 200 μονάδες αίματος έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας και κοινωνικής προσφοράς, που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών έως μεθαύριο 12 Οκτωβρίου, με τη μαζική προσέλευση να συνεχίζεται.

Η δημοτική τράπεζα αίματος Νεάπολης-Συκεών είναι μια από τις μεγαλύτερες στη χώρα, αγκαλιάζοντας περισσότερα από 3.500 μέλη και με την τακτική προσέλευση σε κάθε εξόρμηση να ξεπερνά τους 700 και πλέον εθελοντές. Η εξόρμηση πραγματοποιείται με τη συνεργασία των τμημάτων αιμοδοσίας των νοσοκομείων «Αγιος Παύλος», ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο και «Γ. Παπανικολάου», καθώς και του εθνικού οργανισμού μεταμοσχεύσεων. Εκτός από την προσφορά αίματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και στα δίκτυα εθελοντών δοτών αιμοπεταλίων, δωρητών οργάνων σώματος και δωρητριών βλαστοκυττάρων του δήμου.

Σήμερα, αίμα μπορούν να δίνουν οι ενδιαφερόμενοι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο δημαρχείο Νεάπολης – Συκεών και από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ στο Γ' ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου. Αύριο και μεθαύριο, εξόρμηση θα στηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου