Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το «Le Bon Marché March Rive Gauche» τιμά την Κατρίν Ντενέβ


Κατρίν Ντενέβ: Η αιώνια ωραία της Γαλλίας
Η ικανότητά της να εμφανίζεται σε κάθε ταινία με την καθαρότητα ενός αρχάριου, ψάχνοντας ίσως να ξεδιπλώσει «μια πλευρά της «Κοιμωμένης του δάσους» -όπως παραδέχτηκε η ίδια ότι της είπε ο Φρανσουά Τριφό-, έχει αναγάγει την Κατρίν Ντενέβ σε μία από τις μεγαλύτερες σταρ παγκοσμίως.

Αυτήν την εικόνα προβάλλει το πρώτο πολυκατάστημα που ιδρύθηκε τo 1852 στο Παρίσι, το ιστορικό «Le Bon Marche March Rive Gauche», γιορτάζοντας 160 χρόνια από την ίδρυσή του. Αποτίοντας φόρο τιμής στην αγαπημένη του Παρισιού, Κατρίν Ντεβέν, θα στολίσει τις προσόψεις του, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου, με δέκα pop art εικόνες, σχεδιασμένες με χιούμορ και κομψότητα από τη Mαριάν Σατραπί, δημιουργό των κινούμενων σχεδίων της ταινίας «Περσέπολις», όπου η ηθοποιός δάνεισε το 2007 τη φωνή της. Συγχρόνως, στο ισόγειο του πολυκαταστήματος θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ που θα ταξιδέψει τους θεατές στις περιοχές του Παρισιού που εκείνη αγαπά. Συγχρόνως η Βίβλος της Μόδας, «Vogue», θα παρουσιάσει την ηθοποιό ως σύμβολο της θηλυκότητας και fashion icon για περισσότερα από 40 χρόνια, μέσα από 16 εξώφυλλα, αξέχαστες φωτογραφίες και προσωπικές εξομολογήσεις.

Η επιτομή της γαλλικής κομψότητας
Η αριστοκρατική φινέτσα και το μοναδικό στιλ είναι τα συστατικά που έχτισαν τον αιώνιο μύθο της ωραίας της Γαλλίας, Κατρίν Ντενέβ, ως fashion icon! Η ντίβα του γαλλικού κινηματογράφου, με την αψεγάδιαστη και μυστηριώδη ομορφιά, καταγράφηκε στη συνείδηση του κόσμου ως η επιτομή της γαλλικής κομψότητας. Η εικόνα της γυναίκας – συμβόλου, που μεταμορφώνεται από αινιγματική, εύθραυστη και μυστηριώδη φιγούρα σε κυρία της υψηλής κοινωνίας που αναζητά την ερωτική ικανοποίηση σε οίκο ανοχής, εξακολουθεί να γοητεύει μέχρι σήμερα.

Περισσότερες διεθνείς ειδήσεις: http://lpyrgos-international.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου