Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δώνης: «Δυο καλές μεταγραφές τον Γενάρη»


Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πανσερραϊκό κι αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε δυο δυνατές μεταγραφές τον Γενάρη, ενώ μίλησε και για τις επαφές που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και το πλάνο του τελευταίου για την ενίσχυση του «δικέφαλου». Αναλυτικά μίλησε:


Για την εικόνα της ομάδας του: «Δεν βγαίνουν συμπεράσματα για την ομάδα που θα παραταχθεί σε μια εβδομάδα στο ματς πρωταθλήματος. Είδα απλά ποιοι από τους μικρούς προοδεύουν και φυσικά την κατάσταση παικτών που έπαιξαν και σε προηγούμενα ματς».

Για τον Βιβιάν: «Την Δευτέρα θα γνωρίζουμε πόσο καιρό θα απουσιάσει».

Για την συνάντηση με Σαββίδη: «Αυτή η συζήτηση ήταν σημαντική. Συζητήσαμε πώς πρέπει να χτιστεί η ομάδα και τι πλάνο πρέπει να ακολουθήσουμε. Συμπίπτουν οι απόψεις μας και αυτό είναι σημαντικό. Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο για να κάνουμε μια καλή ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή: «Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όλοι είναι πώς και ο ιδιοκτήτης της ομάδας δίνει βαρύτητα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στην συνέχεια του καλοκαιριού. Δεν έχουμε βρει κάτι καλό για τώρα και πρέπει να κάνουμε καλό σκάουτινγκ για να πάρουμε έναν ή δυο καλούς παίκτες τον Γενάρη και περισσότερους το καλοκαίρι».

Πηγή: sentragoal.gr


Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου