Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα διοργανώνει την Κυριακή η «Δημιουργία, Ξανά!»


Η εξωτερική πολιτική και η οικονομία θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημερίδας που οργανώνει η «Δημιουργία, Ξανά!» την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα «Αλέξανδρος», με ώρα έναρξης στις 9.30 το πρωί.

«Δεν ήρθαμε για προεκλογικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Θάνος Τζήμερος, αλλά τόνισε ότι τον ενδιαφέρει ο διάλογος με τους πολίτες επειδή τίποτα δεν πρέπει να γίνεται ερήμην των πολιτών.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τζήμερος είχε συναντήσεις με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ιωάννη Χατζηδημητρίου, τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλη Ζορπίδη, τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη, αντιπροσωπείες του Εμπορικού Συλλόγου και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Στη διάρκεια της ημερίδας, ειδικοί επιστήμονες και γνώστες των θεμάτων της εξωτερικής πολιτική και της οικονομίας θα αναπτύξουν τις απόψεις τους και θα ακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου