Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Γαλλία: Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε μέσα σε γραφείο δημάρχου

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο δημαρχείο της πόλης Χάζεμπρουκ στο γαλλικό Bορρά όταν μια γυναίκα, γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες από παλαιότερα περιστατικά, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο γραφείο του δημάρχου. Η γυναίκα περιλούστηκε με βενζίνη, άναψε φωτιά και όρμησε πάνω στον δήμαρχο, ο οποίος και την απώθησε.

Η ίδια υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, ενώ ο δήμαρχος φέρει ελαφρά εγκαύματα στον αυχένα. Η γυναίκα, μητέρα δύο μεγάλων παιδιών, είχε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του σοσιαλιστή δημάρχου Ζαν-Πιερ Αλοσρί.

Eφτασε στο γραφείο ντυμένη με ένα νάιλον αδιάβροχο, ύφασμα άκρως εύφλεκτο. Αμέσως περιλούστηκε με βενζίνη και αφού άναψε φωτιά έπεσε πάνω στον δήμαρχο. Εκείνος την απώθησε προς τον διάδρομο.

Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο κάτω μέρος του σώματός της. Ο δήμαρχος, πάντως, δεν υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

«Ο κ. Αλοσρί πηγαίνει καλά, φέρει μερικά εγκαύματα στον αυχένα, αλλά χωρίς άλλες επιπτώσεις» σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του δημαρχείου.

Η γυναίκα είχε προηγούμενα «από καιρό» με τις κοινωνικές υπηρεσίες. Παλαιότερα είχε αλυσοδεθεί στο κτήριο του δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου