Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Εξόρμηση καθαριότητας στην Άνω Πόλη

 

Νέα εξόρμηση καθαριότητας πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Αντηρίδα» την Κυριακή στα ανατολικά τείχη της Άνω Πόλης, μεταξύ των οδών Ηροδότου και Αποστόλου Παύλου (στην περιοχή όπου βρίσκεται η βυζαντινή εκκλησία Άγιος Νικόλαος ο Ορφανός).

Μετά την ολοκλήρωση του εθελοντικού καθαρισμού, τα μέλη του συλλόγου θα ξεναγηθούν στους χώρους του μνημείου και του Ιερού Ναού. Παρόμοιες δράσεις είναι πολύτιμες για τη βελτίωση της εικόνας και της ποιότητας ζωής στη Θεσσαλονίκη, ειδικά όταν πρόκειται για χώρους μνημειακούς όπως στο χώρο πρασίνου της βυζαντινής εκκλησίας «Άγιος Νικόλαος ο Ορφανός», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την πρόεδρο Ζωή Παπαγεωργίου και τα μέλη του Συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Αντηρίδα». «Θέλουμε τους εθελοντές, τους συλλόγους, τους πολίτες δίπλα μας, ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε και η προσωπική προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη. Χαίρομαι γιατί το μήνυμα περνάει όλο και περισσότερο στον κόσμο. Μόνο μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε το αστικό μας περιβάλλον και να διατηρήσουμε σε καλό επίπεδο την ποιότητα ζωής στη πόλη μας» τόνισε.


Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου