Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γιουρόπα Λιγκ: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής


Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και η δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, με την αναμέτρηση Λίβερπουλ-Ουντινέζε να είναι αυτή που ξεχωρίζει. Για το 2/2 η Αλέτικο, ενώ δύσκολη αποστολή έχει η Ίντερ στo Αζερμπαϊτζάν. Δύσκολο έργο έχει ο Παναθηναϊκός των χιλιάδων προβλημάτων απέναντι στην ισχυρή Τότεναμ.


Έντονο είναι το άρωμα... Τσάμπιονς Λιγκ και στην δεύτερη «πράξη» των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο η Ουντινέζε φαντάζει αρκετά πιο «δύσβατο» μονοπάτι για να προσθέσει και δεύτερη νίκη στο ενεργητικό της.

Από εκεί και πέρα εύκολο έργο αναμένεται να έχει η κάτοχος του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτηςαπέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, η οποία πάντως θα παραταχθεί χωρίς κάποιες βασικές μονάδες της στο αρχικό σχήμα, μεταξύ αυτών και ο αρχισκόρερ της,Ρανταμέλ Φαλκάο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι Μαδριλένοι μετρούν δέκα σερί εντός έδρας νίκες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η τελευταία τους ήταν από τον Άρη (2-3), με το ιστορικό διπλό που πήρε πριν από δύο χρόνια.

Επικίνδυνη πάντως αποστολή έχει η Ίντερ στο Αζερμπαϊτζάν, όπου και θα φιλοξενηθεί από τηνΝέφτσι. Υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες το τρίποντο θα θεωρούνταν «τελειωμένη» υπόθεση για τους «νερατζούρι», ωστόσο έμειναν στο Μιλάνο αρκετά βασικά στελέχη, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Μίλαν την Κυριακή. Σίγουρα λοιπόν εκτός οι Μιλίτο, Κασάνο, Σάμουελ, Ζανέτι αλλά και ο τραυματίας Σνάιντερ με την ομάδα του Μπακού, στην στιγμή βέβαια που είναι επιβεβλημένο το «διπλό», μετά την γκέλα της πρεμιέρας με την Ρούμπιν Καζάν.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τότεναμ σε μία δύσκολη περίοδο γιαυτόν . Οι ''πράσινοι'' έχουν πολλές απουσίες, ενώ το κλίμα που επικρατεί δεν είναι και το καλύτερο με τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και την πρόσφατα απομάκρυνση του αρχηγού Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα. Οι Λονδρέζοι έρχονται...φουριόζοι μετά τη μεγάλη της νίκη στο Ολντ Τράφορντ επί της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ελληνικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι της Λάτσιο με την Μάριμπορ, το άλλο δηλαδή παιχνίδι του ομίλου όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός. Χρώμα από Ελλάδα θα υπάρχει και στην αναμέτρηση του Αννόβερο με την Λεβάντε, με τον Γκέκα πάντως να μένει μάλλον στον πάγκο των Ισπανών. Δυνατό επίσης ματς και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου η Νιούκαστλ θα υποδεχτεί την Μπορντό,έχοντας αρκετά και σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ:

19:00

Ανζί-Γιουνγκ Μπόις
Νέφτσι Μπακού-Ίντερ
Ρούμπιν Καζάν-Παρτιζάν

20:00

Αννόβερο-Λεβάντε
Βασιλεία-Γκενκ
Βτιντεοτόν-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Λάτσιο-Μάριμπορ
Μέταλιστ-Ραπίντ Βέννης
Παναθηναϊκός-Τότεναμ
Ρόζενμποργκ-Λεβερκούζεν
Σπάρτα Πράγας-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Χάποελ Κιριάτ Σμόνα-Λυών
Χέλσινγκμποργκ-Τβέντε

22:05

Άικ Στοκχόλμης-Ντιεπρ
Αϊντχόφεν-Νάπολι
Ακαδέμικα-Χάποελ Τελ Αβίβ
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βικτόρια Πλζεν
Γκλάντμπαχ-Φενέρμπαχτσε
Κλαμπ Μπριζ-Μαρίτιμο
Λίβερπουλ-Ουντινέζε
Μαρσέιγ-ΑΕ Λεμεσού
Μόλντε-Στουργάρδη
Νιούκαστλ-Μπορντό
Στεάουα-Κοπεγχάγη

Πηγή: gazzetta.gr


Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου