Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αντ. Σαμαράς: Ζήτησε επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου στο υπουργικό συμβούλιο


Αυστηρές εντολές έδωσε στους υπουργούς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ζητώντας επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και τόνισε την ανάγκη να επιδειχθεί χειροπιαστό αποτέλεσμα στους ευρωπαίους, ενόψει και των κρίσιμων σταθμών στην ΕΕ, δηλαδή τη συνεδρίαση του Eurogroup όπου θα συζητηθεί η εκταμίευση της δόσης των 31 δισ. ευρώ και η σύνοδος της ΕΕ στις 18-19 Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ και μίλησε για μια πρώτη νίκη έναντι του λόμπι της δραχμής.

Για μια ακόμη φορά, όπως χθες στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι υπάρχουν δύσκολες και δυσάρεστες αποφάσεις, αλλά και διευκρίνισε με έμφαση πως αυτό θα είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων και υπογράμμισε ότι εάν όλα πάνε καλά θα περάσει η χώρα σε φάση ανάκαμψης.

Επέμεινε ιδιαίτερα στην προώθηση και αναπτυξιακών μέτρων, ενώ σημείωσε πως πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι τα μέτρα δεν είναι μάταια.


Περισσότερες πολιτικές ειδήσεις: http://lpyrgos-politics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου