Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Α. Σαμαράς: Στις εκλογές διακυβεύεται η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν διακυβεύεται μόνον η παραμονή της χώρας στο ευρώ – το διακύβευμα δεν είναι μόνον ευρώ ή δραχμή, αλλά και ευρύτερα η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ. Αυτό τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκπροσώπους τοπικών φορέων στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Κατερίνη, στο πλαίσιο περιοδείας του στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας.
«Ο καθένας πρέπει να σκεφθεί πολύ καλά τους ευρύτερους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση της ρήξης, διότι πλέον η Ελλάδα δεν χρωστάει σε ιδιώτες, αλλά σε κυβερνήσεις άλλων χωρών, στους φορολογούμενούς τους», δήλωσε ο κ. Σαμαράς και τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης του ευνοϊκού κλίματος –όπως τουλάχιστον το χαρακτήρισε– που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη και με την εκλογή του Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε επίσης ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα, τόνισε ότι θα κηρύξει «πόλεμο στη λαθρομετανάστευση και στο παραεμπόριο» και δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα στην επιχειρηματικότητα, ενώ θα έχει συνεχή διάλογο με τα Επιμελητήρια, τα οποία είναι κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας.

Περισσότερες πολιτικές ειδήσεις στο: http://lpyrgos-politics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου