Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Παιανία: 25χρονος πήρε το νόμο στα χέρια του εκτελώντας Αλβανό ληστή

Το νόμο στα χέρια του φαίνεται ότι πήρε σήμερα τα ξημερώματα ένας 25χρονος στην Παιανία, που εκτέλεσε με καραμπίνα έναν 43χρονο Αλβανό ο οποίος φέρεται ότι είχε αποπειραθεί να ληστέψει σπίτια της περιοχής και απείλησε νωρίτερα τη μητέρα του δράστη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε έως τώρα η αστυνομία, η υπόθεση άρχισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Παιανία αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως από τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ όμως ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.
Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες (που μάλλον ήταν εξαιρετικά… επίμονοι) εισέβαλαν σε τρίτο σπίτι, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται. Ο 25χρονος Έλληνας παραδόθηκε και αυτός στην αστυνομία.
Από την ασφάλεια διενεργείται προανάκριση για να ξεκαθαριστεί πλήρως η υπόθεση. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επανειλημμένως εισβολές ληστών σε σπίτια, κάτι που έχει εξαγριώσει τους κατοίκους.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα στο: http://lpyrgos-hellasnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου