Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Δράμα: Eργαστηριακά μαθήματα δημιουργικών κατασκευών

Οι εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης (ΚΙΦΑ) Δράμας διοργανώνουν εργαστηριακά μαθήματα δημιουργικών κατασκευών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην οικολογική κίνηση Δράμας και οι κατασκευές που θα δημιουργηθούν θα πωληθούν σε χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ενίσχυση του ΚΙΦΑ Δράμας.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται για να ασχοληθούν οι πολίτες με κάτι δημιουργικό, χρήσιμο και ευχάριστο και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Παράλληλα, κύριος στόχος της δράσης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για το ΚΙΦΑ, να αναπτύξουν δεσμούς αλληλεγγύης, να ξεφύγουν από την πολιτική απομόνωση και αποξένωση που προωθείται από τα ΜΜΕ και να δραστηριοποιηθούν πολιτικά.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη (4-6 μ.μ.) μέχρι τα Χριστούγεννα στην οικολογική κίνηση Δράμας. Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ως εξής:
Πέμπτη 22/11: γούρια
Πέμπτη 29/11: κοσμήματα
Πέμπτη 6/12: χριστουγεννιάτικες κατασκευές με ρεσό κ φαναράκια
Πέμπτη 13/12: ημερολόγια
Πέμπτη 20/12: κοσμήματα & σελιδοδείκτες

Για συμμετοχή στα εργαστηριακά μαθήματα δημιουργικών κατασκευών δηλώστε συμμετοχή στο politesdramas@gmail.com ή γίνετε μέλος στο Facebook group http://www.facebook.com/groups/kifadramas/
www.politesdramas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου