Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ο κωμικός Σεθ ΜακΦάρλαν θα παρουσιάσει τα επόμενα Οσκαρ

Η 85η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου.


Ο Σεθ ΜακΦάρλαν, δημιουργός της ανατρεπτικής σειράς κινουμένων σχεδων «Family Guy»  και της κωμωδίας «Ted», θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στην 85η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ τον προσεχή Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα η Ακαδημία του Χόλιγουντ. Ο ΜακΦάρλαν επελέγη μετά το περυσινό φιάσκο με τον βετεράνο κωμικό Μπίλι Κρίσταλ.

Φαίνεται ότι η εμφάνιση του πολυτάλαντου ΜακΦάρλαν στην πρεμιέρα του Saturday Night Live στο NBC στη Νέα Υόρκη στις 15 Σεπτεμβρίου λειτούργησε ως ένα είδος «δοκιμαστικού», που έπεισε τους ανθρώπους της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας στην απέναντι ακτή των ΗΠΑ.

Η Ακαδημία θεώρησε ότι ο ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρουσίαση των βραβείων (παρά τις αμήχανες στιγμές που είχε στα Emmy).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας, ο 39χρονος ΜακΦάρλαν αποτελεί την ιδανική επιλογή για να δώσει «φρέσκια πνοή στα βραβεία». Η περυσινή απόπειρα να επανέλθει ο Μπίλι Κρίσταλ ως κεντρικός παρουσιαστής υπήρξε μια αποτυχία καθώς ο 64χρονος κωμικός έδειξε κουρασμένος και παρωχημένος, μακριά από τις εμπνευσμένες παρουσίες του στην ίδια θέση στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές των 00s.

Ο Σεθ ΜακΦάρλαν δήλωσε ότι η επιλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή και ελπίζει ότι θα ανταπεξέλθει στα υψηλά στάνταρ των προκατόχων του.

Περισσότερες διεθνείς ειδήσεις: http://lpyrgos-international.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου