Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΕ Άρης: «Το σχόλιο Αθανασιάδη βρήκε υποστηρικτές»


Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το σλόγκαν που βγήκε στα μάτριξ της Τούμπας αλλά και για ορισμένες συμπεριφορές που ενόχλησαν τους ανθρώπους της. Πιο συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο Facebook αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Το προκλητικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη -απ' ό,τι φαίνεται- βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στους υπευθύνους διεξαγωγής του παιχνιδιού από την γηπεδούχο ΠΑΕ, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου αναγράφηκε το συγκεκριμένο σλόγκαν. Η αμεσότητα του συγκεκριμένου σλόγκαν ήρθε να επιβεβαιωθεί και στη φυσούνα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Παπαστεριανός και Νταμαρλής, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση και χτυπήθηκαν από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Άρης καταδικάζει τις παραπάνω ακραίες συμπεριφορές και περιμένει την αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών στα Τέμπη, η ΠΑΕ Άρης παρέδωσε στεφάνι, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κατατέθηκε ποτέ».

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου