Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΗΣ: Παλικαρίσια ισοπαλία, φωνές για διαιτησία!


Ο Άρης έπαιξε σαν... Άρης και ανάγκασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του απώλεια βαθμών με το 2-2 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Παράπονα από τους γηπεδούχους για το πρώτο πέναλτι των Πειραιωτών και τη διαιτησία του Αρετόπουλου. Αναζητείται το replay της Nova.
Πολλοί υπέθεσαν πως η ισοπαλία του Άρη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ίσως ήταν απλά μια σύμπτωση και μια ευχάριστη έκπληξη.

Οι ποδοσφαιριστές των "κιτρίνων" με την εμφάνισή τους απέναντι στον Ολυμπιακό απέδειξαν πως δεν είναι μια απλή φωτοβολίδα, αλλά είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα και για μια νέα προσπάθεια, προκειμένου ο Άρης να γίνει σιγά σιγά ξανά μεγάλος.

Ο συγκεκριμένος στόχος επετεύχθη στην αναμέτρηση με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, αφού οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν σαν πραγματικός Άρης, κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό και θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από το ντέρμπι (με όλη τη σημασία της λέξης).

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' μετά από ωραία μπαλιά του Αγκάνθο και σουτ στην κίνηση από τον Παστεριανό, ενώ η ισοφάριση των Πειραιωτών ήρθε στο 9ο λεπτό με αμφισβητούμενο πέναλτι του Αμποτύν. Και είναι αμφισβητούμενο γιατί πολύ απλά δεν είδαμε παρά μόνο ένα replay στην φάση όπου το σουτ του Μασάντο κοντράρει στο χέρι του Ψυχογιού.Όπως και να χει, από το μοναδικό replay φαίνεται να είναι υπερβολική η απόφαση.

Από 'κει και πέρα ξεκίνησε μια γκρίνια από τους "κιτρίνους" (κάποιες φορές δικαιολογημένα, κάποιες όχι), ενώ ο ρυθμός του ματς έπεσε τόσο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όσο και στην επανάληψη. Ο Άρης τελικά κατάφερε να πάρει πάλι ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Αγκάνθο (79'), όμως πάλι δεν κράτησε για πολύ η χαρά του, αφού ο Χολέμπας ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (82'). Ένα λεπτό νωρίτερα ο Ψυχογιός άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, αφού αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το μόνο που έγινε μέχρι το τέλος, ήταν μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μήτρογλου.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Άρης κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία μετά τον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και έτσι το σερί νικών των Πειραιωτών σταμάτησε στις επτά.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρης (Νίκος Πασιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός (83' Ασλανίδης), Καζναφέρης (64' Γκέσιος), Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο (87' Νταμαρλής).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης (82' Πάντελιτς), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (68' Λυκογιάννης), Τάτος (68' Γκρέκο), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου