Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κατασχέθηκαν 1.118 πακέτα τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη

 

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 62 και 42 ετών, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές, καθώς πωλούσαν πακέτα τσιγάρα, διαφόρων τύπων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Συγκεκριμένα, ο 62χρονος άντρας, στην περιοχή Άνω Πόλης, κατελήφθη να πουλά σε διερχόμενους πολίτες πακέτα τσιγάρα. Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι τα λαθραία προϊόντα, είχε επιμελώς κρυμμένα σε παρακείμενα ρολόγια ύδρευσης, ενώ παράλληλα, κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την πώλησή τους.

Σημειώνεται ότι, κατά τη μετάβαση των αστυνομικών στην οικία του συλληφθέντα στη Νεάπολη, για περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκε 42χρονος συνεργάτης του, να περισυλλέγει και να κρύβει επιμελώς σε κάδους απορριμμάτων, κούτες με λαθραία πακέτα τσιγάρα. Συνολικά κατασχέθηκαν 1.118 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου