Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τίθεται θέμα εκλογών


Να μην θέσει ευθέως θέμα εκλογών αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε σύσκεψη της ηγετικής του ομάδας, αφού εκτιμά ότι είναι πολύ μικρό το διάστημα που έχει περάσει από τις προηγούμενες – και μάλιστα διπλές – κάλπες.

Η Κουμουνδούρου θα θέτει το επόμενο διάστημα εμμέσως το θέμα των εκλογών αφού θα ζητά να μην ψηφιστούν τα μέτρα και να μην εφαρμοστεί, αλλά να ανατραπεί, η κυβερνητική πολιτική. «Δεν ζητάμε τώρα εκλογές, αλλά εργαζόμαστε να δημιουργηθούν οι όροι για να πέσει η κυβέρνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, εκτιμούν ότι τα μέτρα θα περάσουν, με μικρές απώλειες, εκτός και αν υπάρξουν μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις που θα φοβίσουν τους βουλευτές της πλειοψηφίας. Η συγκέντρωση στη ΔΕΘ, πάντως, δεν είχε τον αναμενόμενο όγκο, με την Κουμουνδούρου να ρίχνει πλέον όλο της το βάρος στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα το επόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ. Το θέμα των εκλογών θα ξανασυζητηθεί αρχές του έτους, με πολλούς από εκείνους που υποστήριζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να κερδίσει την προηγούμενη αναμέτρηση να υποστηρίζουν και τώρα ότι τακτική της ηγεσίας του είναι τα κάστανα από τη φωτιά να επιχειρήσει να βγάλει η κυβέρνηση Σαμαρά.

Πηγή: real.gr


Περισσότερες πολιτικές ειδήσεις: http://lpyrgos-politics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου