Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ντέμι Μουρ στην Αθήνα



Η Ντέμι Μουρ βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες. Αρχικά επισκέφτηκε την Μύκονο και την Κεφαλονιά, στην οποία έμεινε και τις περισσότερες ημέρες φιλοξενούμενη σε σκάφος.

Η ηθοποιός εθεάθη χθες σε μεγάλο κατάστημα καλλυντικών στη Γλυφάδα και ξάφνιασε τις πωλήτριες που την αναγνώρισαν, πίσω από τα μεγάλα μαύρα της γυαλιά. Η ίδια συνοδευόταν από μία φίλη της που μιλούσε ελληνικά και τη βοηθούσε στη μετάφραση των επιθυμιών της.

Δείχνοντας ικανοποιημένη από τη βόλτα της υπέγραψε και αυτόγραφα σε εκείνες που την πλησίασαν και της ζήτησαν ένα ενθύμιο από την αναπάντεχη συνάντησή τους.

Η σταρ του Χόλιγουντ φιλοξενείται, στην Αθήνα, από το ζεύγος Στέγγου, τον Ανδρέα και τη σύζυγό του Αθανασία. Πρόκειται για το ίδιο ζευγάρι που είχε φιλοξενήσει τον Άστον Κούτσερ, τέως σύζυγο της Ντέμι Μουρ. Αρχικά είχαν γνωριστεί ο Ανδρέας και ο Άστον στις Μπαχάμες. Το ζεύγος Στέγγου διαθέτει σπίτι στο Μαϊάμι όπου συναντιόταν συχνά με τον Κούτσερ αλλά και με την Ντέμι Μουρ. Και οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τη φιλία με το ζεύγος Στέγγου και μετά τον χωρισμό τους.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η ηθοποιός και μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ παραμείνει στην Αθήνα , ακολουθώντας τα ίχνη της νυχτερινής ζωής που «δοκίμασε» και ο πρώην σύζυγος της, Άστον Κούτσερ. 

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα: http://lpyrgos-hellasnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου