Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των ένστολων από την συνάντηση με τον υπ. Οικονομικών

Την Πέμπτη η συγκέντρωση - διαμαρτυρία για τις περικοπές στους μισθούς τους
 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας για τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει αυτή την εβδομάδα. Η αρχή είναι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου με πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17.30 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και στη συνέχεια Παρασκευή ή Σάββατο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Για σήμερα Δευτέρα στις 14.30 οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, αλλά τελικά αποχώρησαν από την συνάντηση.

Την Παρασκευή σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, τους παρέπεμψε στον υπουργό Οικονομικών με τον οποίο συναντήθηκαν τελικά. Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση τους «μας ενημέρωσε ότι το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται ακόμα διάφορα σενάρια μείωσης των αποδοχών μας, χωρίς ωστόσο να μας δώσει καμία άλλη πληροφορία, παραπέμποντας το θέμα σε μια επόμενη συνάντηση τις προσεχείς ημέρες».

Στην ίδια ανακοίνωση σημείωναν μεταξύ άλλων «με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατομμυρίων συμπολιτών μας που αγωνιούν για το αύριο της πατρίδας μας, συνεχίσαμε τον αγώνα μας για να πείσουμε την πολιτεία και ειδικότερα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι πιθανές νέες περικοπές των μισθών και των λειτουργικών δαπανών των Σωμάτων Ασφαλείας τα οδηγούν στην ακινητοποίηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των ένστολων, των πολιτών και της ίδιας της χώρας μας».

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα: http://lpyrgos-hellasnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου