Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Θεσσαλονίκη: 25η Επετειακή Διημερίδα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης

Τις εργασίες της διημερίδας θα πλαισιώσει έκθεση ξενόγλωσσου και εκπαιδευτικού βιβλίου


Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων γλωσσών Βόρειας Ελλάδας – PALSO, οργανώνει επετειακή, εκπαιδευτική Διημερίδα για καθηγητές ξένων γλωσσών, ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, φοιτητές των ξενόγλωσσων τμημάτων του ΑΠΘ, γονείς και μαθητές.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης θα φιλοξενήσει εισηγήσεις από διάφορα επιστημονικά πεδία, καθώς και ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έχουν κληθεί να κάνουν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Μεταξύ των εισηγητών θα παρευρίσκονται οι Γιάννης Μέγας, συγγραφέας, Κατερίνα Κίτση, επίκουρη καθηγήτρια τομέας Αγγλικής Λογοτεχνίας του ΑΠΘ, Χρυσάνθη Σωτηρίου, εκπαιδευτικός αγγλικής, μέλος της ομάδας Αγγλικής για το Ψηφιακό Σχολείο, Αναστασία Ροθώνη, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελένη Λιβανίου, εκπαιδευτική ψυχολόγος, Albertos Azaria, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πολλοί άλλοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές από το χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Επίσης, θα συμμετέχουν φορείς πιστοποίησης και ξένα μορφωτικά Ινστιτούτα όπως το Βρετανικό Συμβούλιο, η Ελληνοαμερικανική ένωση, London Exams (Edexcel –PTE Exams), MSU – Anatolia College, κτλ. Τις εργασίες της διημερίδας θα πλαισιώσει έκθεση ξενόγλωσσου και εκπαιδευτικού βιβλίου, multimedia και εποπτικού υλικού.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace από τις 10.00-18.00 με την είσοδο για το κοινό ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της διημερίδας μπορείτε να βρείτε στο site www.palsothes.gr.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου