Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Πολύ δύσκολη η πρόκριση για την Ξάνθη μετά την ήττα στα Πηγάδια

Η Ξάνθη ηττήθηκε 2-1 στα Πηγάδια από τη Σταντάρ Λιέγης και οι πιθανότητές της να προκριθεί στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ περιορίστηκαν δραματικά. Βέβαια, οι ακρίτες είχαν χάσει και από τη Λίνφιλντ στην έδρα τους, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ στο Μπέλφαστ. Ουδείς μπορεί λοιπόν να προεξοφλήσει τον αποκλεισμό τους. Οι Βέλγοι είναι όμως σαφώς ανώτεροι των Βορειοϊρλανδών και η αποστολή της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου στη ρεβάνς είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Η Σταντάρ προηγήθηκε με τον Μπιά στο 18' αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Ντιέ στο 36'. Το γκολ που χάρισε τη νίκη 2-1 στους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Σιμάν στο 73'. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, η ελληνική ομάδα είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπέρτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 53' ο Κυριακίδης απέκρουσε πέναλτι του Μπιά.

Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (Μαρίν 56'), Παΐτο, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος (Ντε Γκουζμάν 56'), Ντιέ (Σολάρι 87').

Σταντάρ Λιέγης (Λουζόν): Καουασίμα, Λαντόλι, Αρσλάναγκιτς (Μπατσουαΐ 62'), Σιμάν, Οπάρε, Μπια (Ρέζα 76'), Σισέ (Μπάιενς 46'), Μαρκέ, Μπουλό, Εζέκιελ, Ντε Καμάργκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου