Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Αλλάζει όψη ο δημοτικός παιδικός σταθμός της Πυλαίας


Στην αναβάθμιση του χώρου του δημοτικού παιδικού σταθμού της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη προχώρησε το τοπικό συμβούλιο του δήμου. Ήδη στο χώρο φυτεύτηκαν λουλούδια και λεβάντες, κατόπιν χορηγίας των Φυτωρίων Κοντολάζου.

Πρωταγωνιστές αυτής της οικολογικής πρωτοβουλίας ήταν οι μικροί δημότες που φοιτούν στο δημοτικό σταθμό, οι ίδιοι οι παιδαγωγοί, η διευθύντρια του σταθμού Φωτεινή Σκάβδη, αλλά και οι επαγγελματίες τις περιοχής.

Η πρωτοβουλία θα ολοκληρωθεί με τη φύτευση και άλλων φυτών που θα τοποθετηθούν περιμετρικά του δημοτικού Παιδικού Σταθμού, που φέρει τα ονόματα των δωρητριών Καλαϊτζή-Τερλεμέζη, ενώ παράλληλα σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί παρόμοια αναβάθμιση και στον άλλο δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Πυλαίας, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Ηλέκτρας.

«Αναβαθμίζουμε το περιβάλλον της εκπαίδευσης και είμαστε περήφανοι που σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν και οι επαγγελματίες του δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν εδώ αλλά και αλλού στο κάλεσμά μας για κοινωνικές συνέργειες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πυλαίας Σταύρο Τζιαφέρη, στην αντιπρόεδρο Κική Φαρίνη και τους συνεργάτες τους για την ευαισθησία και τη συνεργασία τους, αλλά και στους επαγγελματίες του δήμου μας, που σε δύσκολες εποχές βρίσκονται κοντά μας», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας –Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου