Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση στην Ηλιούπολη

Ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση οργανώνει την Πέμπτη 22/11 στις 18:30στην πλατεία Ελευθερίας (Άνω Ηλιούπολη) ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος.

“Το Μνημόνιο και οι υποστηρικτές του απειλούν τη χώρα, την αυτοτέλεια και την αυτονομία των τοπικών κοινωνιών. Γονατίζουν κάθε ελληνική οικογένεια, “σκοτώνουν” χιλιάδες θέσεις εργασίας, φέρνουν νέα χαράτσια, νέους φόρους, νέα λουκέτα, αυξάνουν τη συμμετοχή στα φάρμακα, καταργούν τα δώρα, τα επιδόματα και μειώνουν δραστικά τις συντάξεις. 

Πρέπει να αντισταθούμε στα βάρβαρα μέτρα των Μνημονίων και των πολυνομοσχεδίων που επιτίθενται στο εισόδημα των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων. Ήρθε η ώρα η τοπική αυτοδιοίκηση να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να συγκροτήσει ισχυρό μέτωπο ενάντια σε όσους την επιβουλεύονται. Κάθε μάχη που δίνεται σήμερα για να σταματήσει η λεηλασία, πρέπει να βρίσκει τους πολίτες ενωμένους. 

Γι αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συνέλευση για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε από κοινού τον αγώνα μας ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που φτωχοποιούν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα” τονίζει χαρακτηριστικά στο κάλεσμά του ο δήμαρχος Παύλου Μελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου