Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κλείνουν αύριο οι επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Να συμμετάσχουν αύριο στο κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους καλεί τα μέλης της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους. Όπως σημειώνει η ΟΕΕΘ, "τα εξοντωτικά μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, κατόπιν εντολών της Τρόικα, έχουν αποτέλεσμα χιλιάδες επιχειρήσεις να κλείνουν και οι οικογένειες των μικρομεσαίων επιχειρηματιών να στοιβάζονται στις σειρές των χιλιάδων ανέργων που καθημερινά χάνουν τις δουλειές τους".

"Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναθεωρήσει τις επικίνδυνες για την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία αποφάσεις της σχετικά με την επιβολή εξοντωτικών φορολογικών μέτρων, να σταθεί αποτελεσματικά στις προσπάθειες για την ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας, να χρηματοδοτήσει άμεσα τον ασφαλιστικό μας φορέα που παραπαίει και να εφαρμόσει προγράμματα που θα βγάλουν τις επιχειρήσεις από την μεγάλη κρίση που διέρχονται. Εάν δεν τα πράξουν αυτά, τότε η φτωχοποίηση της κοινωνίας και η καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα είναι ολοκληρωτική με όλα τα παρεπόμενα για την βιωσιμότητα της οικονομίας της χώρας", σημειώνει η ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου