Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Κομοτηνή: Μπαράζ ληστειών σε μια νύχτα

Τον τρόμο έσπειρε σε διάστημα μιας νύχτας σπείρα νεαρών στην Κομοτηνή, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για τέσσερις ληστείες και κλοπή δύο δικύκλων. Οι νεαροί, ένας 17χρονος Βούλγαρος, ένας 23χρονος Αλβανός και δύο Ελληνες, ένας 15χρονος και ένας 23χρονος, τελικά συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και του εμπρησμού.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ξημερώματα της Τετάρτης, οι φερόμενοι ως δράστες επιβαίνοντας σε δύο κλεμμένα δίκυκλα και κρατώντας πιστόλια - ρέπλικες ξεκίνησαν τη... δράση τους. Αρχικά, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, ακινητοποίησαν μία παρέα με τρεις 19χρονους και με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν 105 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ λίγο αργότερα στο στόχαστρό τους βρέθηκε μία 21χρονη κοπέλα από την οποία άρπαξαν 50 ευρώ. Στη συνέχεια στα θύματά τους προστέθηκε άλλη μία κοπέλα, 19 ετών, από την οποία με την απειλή όπλων αφαίρεσαν 20 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο.

Ακολούθησε άλλη μία ληστεία, αυτή τη φορά σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη της Κομοτηνής. Οπως ανέφεραν αξιωματικοί, τα δύο ενήλικα μέλη της σπείρας εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και αφού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο στη ρεσεψιόν αφαίρεσαν από το ταμείο 450 ευρώ, καθώς επίσης και το ΙΧ αυτοκίνητο, αλλά και το κινητό τηλέφωνο ενός υπαλλήλου. Αμέσως μετά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι νεαροί εγκατέλειψαν τα δύο δίκυκλα σε συνοικιακή πλατεία της Κομοτηνής και αφού τα πυρπόλησαν τράπηκαν σε φυγή. Τελικά, μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Β. Ελλάδα: http://lpyrgos-vellada.vlogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου