Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός διαδηλωτής και επεισόδια στο Σύνταγμα


Ένας 67χρονος ναυτεργάτης, που συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ, μεταφέρθηκε νεκρός από την περιοχή της πλατείας Συντάγματος, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο και δεν σχετίζεται με τα επεισόδια. Ωστόσο, η υπόθεση διερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

Νωρίτερα δημιουργήθηκε για ακόμα μια φορά σκηνικό έντασης στο Σύνταγμα μεταξύ αντιεξουσιαστών και ανδρών των ΜΑΤ. Στην πορεία που διοργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν χιλιάδες διαδηλωτές και μέχρι την άφιξή τους στο Σύνταγμα όλα κύλησαν ομαλά. Λίγο πριν η κορυφή του οργανωμένου μπλοκ της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο συνενώθηκε και το μπλοκ των διαδηλωτών του ΣΥΡΙΖΑ, φτάσει στο Σύνταγμα είχε ξεκινήσει η ανταλλαγή χημικών και πετρών μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών. Η ένταση στο Σύνταγμα παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τα συνδικάτα, η συμμετοχή στην σημερινή 24ωρη απεργία ήταν μεγάλη, και σε κάποιες περιπτώσεις καθολική. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΣΕΕ, η συμμετοχή σε τράπεζες και ξενοδοχεία ήταν 80%, στην οικοδομή το μέταλλο και το εμπόριο το 90% ενώ σε ναυπηγεία πλοία, διυλιστήρια και λιμάνια, έφθασε το 100%.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα: http://lpyrgos-hellasnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου