Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

«Ζωντανή» στο 91’ η Μπόκα στο «superclasico»!


Με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπόκα Τζούνιορς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 από την αιώνια αντίπαλό της Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο «Μονουμεντάλ» στο superclasico της Αργεντινής.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Λεονάρντο Πόντσιο προκάλεσε «σεισμό» στο «Μονουμεντάλ» ανοίγοντας το σκορ για την Ρίβερ! Ο 30χρόνος μέσος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα γκέλαρε μπροστά στον Οριόν και κατέληξε στα δίχτυα της Μπόκα.
Οι «εκατομμυριούχοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 70' όταν μετά από κάθετη πάσα του Ουρουγουανού, Κάρλος Σάντσες, ο Ροδρίγο Μόρα απέφυγε τον Οριόν και πλάσαρε σε κενή εστία.

Όμως οι παίκτες της Μπόκα δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και έξι λεπτά αργότερα μείωσαν σε 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Σαντιάγο Σίλβα. Στις καθυστερήσεις και ενώ οπ Τρεζεγκέ είδε σουτ του να κοντράρεται σε αντίπαλο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Ερβίτι εκμεταλλευόμενος και λάθος έξοδος του Μπαροβέρο χάρισε την ισοπαλία στη Μπόκα Τζούνιορς.

Πλέον η Μπόκα έχει 19 βαθμούς στην Απερτούρα ενώ η Ρίβερ 16. Η Νιουέλς Ολντ Μπόις του Νάτσκο Σκόκο οδηγεί τη κούρσα με 26 βαθμούς.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου